شومینه برقی با شومینه گازی چه تفاوتی دارد؟
امروزه شومینه جز لاینفک المانهای طراحی دکوراسیون ساختمانهای مدرن می باشد با استفاده از شومینه در طراحی ساختمان زیبایی خاصی را به ساختمان خود بدهید شومینه ها بر اساس نوع طراحی به گروههای مختلف از قبیل(شومینه گازی،شومینه برقی،شومینه چدنی،شومینه انگلیسی،شومینه چدنی طرح انگلیسی و…) تقسیم بندی می شود. آسمونی در این مقاله تفاوت شومینه برقی و گازی را برای شما عزیزان تهیه کرده است که در ادامه می خوانید.برای اطلاع از قیمت شومینه با کارشناسان ما تماس بگیرید.
شومینه برقی: این شومینه ها نیازی به پیش بینی جای قبلی برای خودشان ندارند و قابل انتقال می باشند. شومینه برقی در هر مرحله از ساختمان قابل نصب می باشند حتی بعد از ساخته شدن ساختمان.
شومینه گازی: این شومینه ها نیازی به پیش بینی جای قبلی برای خودشان دارند . شومینه های گازی در مرحله سفت کاری ساختمان می بایست کارهای لازم برای نصب آنها پیش بینی شود شومینه ال سی دی کاهش روزمره فضاهای زندگی باعث شده است که نتوان در خیلی از منازل از شومینه های زمینی و کلاسیک استفاده کرد . شومینه ال سی دی راهکاری هوشمندانه برای چنین منازلی است که در طرح های متنوع و زیبایی و با ابعاد خاص تولید میشوند . شومینه ال سی دی قابلیت نصب در تمامی منازل و اماکن را دارد و اصلا جای نگرانی بابت فضا ندارید.
مزایای شومینه برقی
1-سهولت نصب
شومینه برقی حرارتی به مانند بخاری گازی به شما می دهد با این تفاوت که برای نصب شومینه برقی دیگر نیازی به دودکش و…. ندارید. در این بین مشکلاتی چون کاهش شعله شمعک یا مشعل بخاری گازی را ندارید که بخواهید فیلتر آنرا تمی زکنید. به راحتی می توانید شومینه برقی را بخرید و آنرا در یک فضای کوچک یا بزرگ نصب کنید.
2-کنترل از راه دور
برخی از شومینه های برقی مجهز به سیستم کنترل از راه دور هستند و این به معنای راحتی کار شما است که دیگر نیازی به طی کردن مسافتی برای افزایش شعله مشعل بخاری گازی ندارید و خیلی راحت با ریموت کنترل شومینه گازی می توانید میزان شدت و حرارت آنرا کم و زیاد کنید.
3-طول عمر بالا
به دلیل اینکه در شومینه برقی دیگر خبری از سوخت چوب و گاز نیست از این رو مسلما طول عمر آن بالاتر است و شما با نگهداری و سرویس به موقع شومینه برقی می توانید سالیان سال از آن استفاده کنید.
4-گرمایش مناسب
یکی دیگر از مزایای شومینه برقی وجود گرمایش مطلوبی است که به محیط می دهد در واقع در این وسیله دودکش نصب نمی شود و همین منجر به پخش تمام گرمای شومینه برقی به محیط می شود و به طور دقیق هیچ گونه هدر رفت انرژی رخ نخواهد داد.
5-شرایط ایمنی بهینه
مسلما نصب شومینه چوبی، بخاری گازی هر کدام خطرات خاص خود را دارد به خصوص در زمانی که در بانک، اداره هستید و محلی برای نصب دودکش وجود ندارد و ممکن است باعث انتشار گازهای سمی چون مونو اکسید کربن و دی اکسید کربن داخل محیط شود با این حال در مورد شومینه برقی این مشکلات و نگرانی ها وجود ندارد و دلیل اصلی آن کار کردن این وسیله با سوخت الکتریکی است.
معایب شومینه برقی
با تمام مزایایی که از شومینه برقی در طول این مقاله نوشتیم یک سری معایب نیز دارد که به آنها خواهیم پرداخت که البته مهمترین آن را مصرف زیاد برق می دانند که با رعایت یک سری نکات می توانید باعث صرفه جویی برق و کاهش هدر رفت برق شوید.
1-مصرف برق شومینه برقی
منبع تغذیه این وسیله گرمایشی برق می باشد از این رو مصرف برق زیادی به همراه دارد که بیشتر در فصل زمستان مشهود است و همین باعث می شود خیلی ها از خرید شومینه برقی صرف نظر کنند که البته با تنظیم سطح گرمایش می توان باعث صرفه جویی در مصرف برق شد.
2-مشکلات ایمنی برق
با اینکه میزان مشکلات ایمنی شومینه سنتی زیاد است اما در مورد شومینه برقی نیز نمی توان گفت که ایمنی صد در صد است به خصوص اینکه برای کودکان خطرناک است.
3-نبود حس واقعی آتش
بغیر از گرمای لازم برای محیط که توسط شومینه های سنتی ایجاد می شود حس خوب نشستن کنار آتش یک حس فوق العاده است که متاسفانه نمی توان آنرا در شومینه برقی پیدا کرد.
میزان مصرف برق شومینه برقی چقدر است؟
به طور میانگین میزان مصرف برق این وسیله گرمایشی بین 700 تا 800 وات در ساعت است که این مربوط به حالت مینیموم بود و در حالت ماکزیمم و افزایش دمای شومینه برقی به 1500 وات بر ساعت نیز می رسد که با افزایش قبض برق همراه خواهد بود.